Recenze: Kosmetika

12. srpna 2013 v 21:09 | Olja:)
Měla jsem svátek .. takže jsem od kamarádek dostala nějakou tu kosmetiku :P a protože nechci,aby jste tady pořád četli ty moje žvásty .. napíšu vám další recenzi :)

(Předem se omlouvám za kvalitu a pozadí fotek ..
ale byl večer takže světlo vážně špatné :X:D)
více v celém článku :)

TĚLOVÉ MLÉKO

1.Tělové mléko s vůní čokolády
-400 ml
-značka Balea Young DM
Můj názor: Opravdu božsky voní!Úplně jako čokoláda.Kůže je po něm příjemně hladká a hydratovaná.Měla jsem úplně chuť to ze sebe slízat :D

GEL NA HOLENÍ

2.Balea gel na holení Caribbean Dreams
-75 mil
-pro citlivou pokožku,s kokosovou vůní
Můj názor:přiznám se .. tohle jsem ještě nezkoušela.Ale krásně to voní,já mám totiž kokos hodně ráda :D a když to hezky voní,většinou je to i fajn.

Deodorant

3.Balea Deo roll-on Cukrová pusinka
-50 ml
-působí po dobu 48 hod.
Můj názor: Tenhle přípravek na mě voní až moc slace.Opravdu když si k tomu přičichnete voní to jako jedna velká kostka cukru :D 48 hod. mi to tedy opravdu v tomhle vedru nevydrželo ale pokud není při ruce nic jiného .. dá se to.

Balzám na rty

4.Balea balzám na rty perleťový
Můj názor: jediné co mě na něm mrzí je,že barví.Když ho natřete pusa je po něm tak divně bílá a rozhodně se tedy netřpytí.Jinak ale na suché rty parádní.

LAKY

5.essence colour&go,odstín:130 what's my name? (ten vpravo)
-barva mi přijde něco mezi béžovou-fialovou a růžovou.Velice zvláštní odstín,ale konečně mám nějaký decentní.Jinak mám všechny křiklavé :D

6.essence sun kissed,odstín:04 sunset paradise (ten vlevo)
-modrých laků mám spoustu,ale přímo tuhle pravou královskou modrou jsem ještě neměla,takže jsem nadmíru spokojená.Velice dobře vypadá na nohou :)

VYZKOUŠELI JSTE UŽ NĚKTERÝ Z TĚCHTO PŘÍPRAVKŮ? :)
 


Komentáře

1 Cher | Web | 12. srpna 2013 v 21:13 | Reagovat

Ten balzám na rty jsem měla, je super :-)

2 Nin | Web | 12. srpna 2013 v 21:24 | Reagovat

Niektoré mám odskúšané a sú ozaj dobré :)

3 A. | Web | 12. srpna 2013 v 21:55 | Reagovat

Na ten sprcháč jsem koukala v obchodě a dokonale voní! :) Svádí to k vypití... :D
A laky od Essence mám ráda a mám jich hodně. :)

4 Darkness ღ | Web | 13. srpna 2013 v 10:24 | Reagovat

Vůbec si nepamatuji, že bych něco z tohohle viděla :D Akorát mi to připomnělo, že jsem si chtěla přelakovat nehty, tak se snad k tomu dneska dostanu :D

5 Ornella van Cor | Web | 13. srpna 2013 v 10:47 | Reagovat

Stačí středně dobrá ájina, zbytek se naučíš tam. Oni vědí, že nebudeš mluvit jak rodilý mluvčí a počítají s tím, takže je to v pohodě. :) Já také doufám, že mi to vyjde, bylo by to zasejc něco nového. :) A není co závidět, jsou to tři dny, ale už se těším, jen co je pravda. Ty jsi letos byla někde na dovolené? :)

Jinak laky od Essence miluji, mám jich doma pěknou sbírku, takže je můžu rozhodně doporučit. :)

6 Ornella van Cor | Web | 13. srpna 2013 v 11:38 | Reagovat

Tak to ti přeji. :) Akorát si myslím, že dva týdny je strašně krátká doba na to se něco naučit, jako alespoň pořádně. Je jasné, že se člověk něco naučí, ale čím déle, tím lépe. :))

7 Roni* | Web | 13. srpna 2013 v 11:55 | Reagovat

Ten Deo Roll-on by mohl být fajn. :) Už podle toho názvu. :D

8 Allys | Web | 13. srpna 2013 v 12:01 | Reagovat

balue bych celou vykoupila! :D na konec srpna chystám přepadovku na drogérku xD

9 ♥Lara | Web | 13. srpna 2013 v 13:10 | Reagovat

Mám to první a také mám pocit, že bych to ze sebe nejraději slízala :DD

10 Andy | Web | 13. srpna 2013 v 13:31 | Reagovat

Jéé to ti závidím, brala bych všechno :D!

11 S-hejvi | Web | 13. srpna 2013 v 13:52 | Reagovat

Balea je podle mě super značka, moc hezké věci:)

12 Lee | Web | 13. srpna 2013 v 22:50 | Reagovat

super recenze :)

13 Společnice | Web | 13. srpna 2013 v 22:58 | Reagovat

Baleu jsem dříve používala hodně, ale jak se říká nic se nemá přehánět a používat dlouhodobě takže jsem postupně musela přejít na kvalitnější značky od baley mám ještě deodorant a balzám na rty :)

14 oficiallberry | E-mail | Web | 14. srpna 2013 v 1:53 | Reagovat

Od Balei mam hodně přípravků :)) a používám je ráda to tělové mléko s vůni čokolády :33 mmm...já mám parfém s vůní čokolády prostě Balea je skvělá

15 ruthi. | Web | 15. srpna 2013 v 20:16 | Reagovat

ty laky jsou parádní, mají krásné barvy! :) doma mám modrou, světlou a je úžasná! :) a koukám ta čokoláda je fakt populární, měla jsem pomádu na rty a mňam, krásně voněla! :)

P.S. taky miluju KOKOS! :)

16 Puff | E-mail | Web | 16. srpna 2013 v 12:59 | Reagovat

Balea je super značka, mám jí ráda :))

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama