Recenze: Nová seriálová sezóna.

7. října 2014 v 18:04 | Olja:)
Jak už u nás seriálových maniaků bývá zvykem .. těšíme se na podzim snad jenom kvůli tomu,že začíná nová seriálová sezóna a tím i další série našich starých známých,milovaných seriálů ale i dalších nových,které si své příznivce teprve hledají. I já začala koukat na některé nové a jdu se s vámi podělit,co podle mě stojí za to a co vůbec.

Red Band Society

Fox


V průběhu: první série
Pilot vyšel: 17.9.2014
Zatím dílů: 3
Vychází ve: středu

O čem seriál je?(serialzone.cz)
Temná komedie, která ukáže každodenní životy skupiny teenagerů. Ti tráví svůj život v nemocnici a časem se z nich stanou přátelé. Hloubka tohoto nového a neočekávaného přátelství jim pomáhá zvládnout podmínky, kterým musí čelit během dospívání s tak intenzivními podmínkami.

Můj názor:
Popis možná může znít trošku děsivě a nudně,ale seriál takový rozhodně není. Musím přiznat,že prostředí nemocnice a fakt,že každá z postav trpí dost vážnou nemocí,není nijak veselé. Ale to právě dodává seriálu to skvělé! Konečně nějaký seriál,kde dospívající nemají dokonalé rodiče,barák,školu,známky,přítele a celkově život. Poukazuje se na to,že i lidé,kteří jsou vážně nemocní,si chtějí užívat života jako normální teenegři a kteří porušují pravidla,zamilovávají se,vymýšlení bláznivé nápady ale především bojují se smrtí. Už po pilotním díle jsem se zamilovala do všech hlavních postav a tenhle seriál u mě rozhodně získává přízeň.

Hodnocení serialzone.cz: 83,2%
Moje hodnocení: 90%

Ke stažení: http://webshare.cz
Titulky: http://www.serialzone.cz/serial/red-band-society/titulky/1-rada/
Online: http://serialycz.cz

Trailer:


Selfie

V průběhu: první série
Pilot vyšel: 30.9.2014
Zatím dílů: jeden
Vychází v: úterý

O čem seriál je? (serialzone.cz)
Eliza Dooley ušla od svých středoškolských let dlouhou cestu. Díky kouzlům laserových úprav vlasů, push-upek a fotografickým filtrům má na své Twitteru 143 tisíc followerů. Bez studu tweetuje o tom, jak se na letišti projížděla v invalidním vozíčku, protože se v jejích patnácticentimetrových podpatcích hůř chodí. Neustále přidává "selfies" - fotky sebe sama focené s nataženou rukou před sebou.
Jednoho dne si však Eliza uvědomí, že přijmout žádost o přátelství neznamená mít přátele. Vyhledá pomoc marketingového guru, aby napravila svou pověst. Výměnou za jeho pomoc mu Eliza flirtovně nabídne "cokoliv", ale Henry se jen začervená a trvá na tom, že jejich vztah je pouze profesionální.
Eliza selže hned svůj první test, když je přistižena, jak hraje Candy Crush během svatebního obřadu, a dokonce se zapnutými zvuky. Poslouchání svatebních slibů v ní vyvolalo "pocity", a tak potřebovala cestu ven. Henry dá výpověď, když vidí její neochotu respektovat jeho pravidla, ale Eliza ho přesvědčí, aby jí dal ještě šanci.
Selfie nabízí pohled na současné problémy Elizy a Henryho a na snahu žít život offline.

Moje hodnocení:
Na tenhle seriál jsem narazila díky traileru,který jsem viděla na youtubku. Nejdříve mi to přišlo jako totální blbost,ale poté mě zaujala hlavní herečka,která svou roli poblázněné selfie holky zahrála opravdu suprově. Nijak extra jsem se u toho teda nezasmála,ale jsem zvědavá jak to po prvním díle bude dál.

Hodnocení serialzone.cz: 73,1%
Moje hodnocení: 75%

Ke stažení: webshare.cz
Titulky: http://www.serialzone.cz/serial/selfie/titulky/1-rada/
Online: serialycz.cz

Trailer:
 


Komentáře

1 Holy | Web | 8. října 2014 v 19:36 | Reagovat

páni dost mě to zaujalo..hned na to mrknu :3
jinak máš pravdu a navíc konečně začali znovu vysílat TVD :3 jsem v sedmém nebi:DD

2 Veronica.Mathers | Web | 8. října 2014 v 21:04 | Reagovat

Docela dost lidí to teď chválí =)

3 Luci | E-mail | Web | 9. října 2014 v 17:59 | Reagovat

ani jeden neznám :O víc mě ale zaujal ten druhý, asi se na něj podívám :))

4 Ilyya Lay | Web | 9. října 2014 v 18:05 | Reagovat

ten druhý seriál mě hodně zaujal, mohlo by to být fajn! :))

5 Monča | Web | 9. října 2014 v 20:41 | Reagovat

Zní to dobře, určitě to zkouknu, i když nejsem zrovna seriálovej typ :D :)

6 | Web | 10. října 2014 v 12:29 | Reagovat

Sakra, že bych zase začala koukat na nějaký nový seriál? :D Láká mě to, ale pak mě vždycky štve ten čas strávený u nich. :D Ale ten první mě opravdu dost zaujal! :)

Joo a jak ses mě ptala v minulým komentáři, co studuji za školu (asi tak dva týdny :D Neměla jsem moc čas...), tak je to spec. pedagogika a vychovatelství. ;)

7 Mariiis_N | Web | 10. října 2014 v 15:35 | Reagovat

Vůbec to neznám, na seriály to moc nekoukám :-)

8 Dominica | Web | 10. října 2014 v 17:39 | Reagovat

Red Band Society ma dosť zaujalo,takže sa na to idem hneď pozrieť. :) Nepozerám na veľa seriálov a keď hej,tak čakám na ďalšie diely čo je dosť oničom. :)

9 Dominica | Web | 10. října 2014 v 18:34 | Reagovat

povedala som si že sa ti ozvem až keď si pozriem všetky tri diely z RBS ale nevydržala som to. Pozrela som si prvý diel a je úplne úžasný,strašne ma tie myšlienky hrali pri srdci a proste aaaaah milujem takéto hlboké seriály/filmy/knihy/čokoľvek takže si úplne vystihla to čo mám najradšej :) idem teraz dopozerať tie ďalšie dve časti a strašne moc ďakujem je to skvelé:)

10 steel32 | Web | 11. října 2014 v 9:24 | Reagovat

to red band society vypadá krutopřísně :O :DD

11 Ter. | Web | 11. října 2014 v 16:30 | Reagovat

O prvním seriálu slyším úplně poprvé, ale už jen popis mi říká, že by to nemuselo být úplně špatné. I když, moje empatie by asi zažívala dost krušné období během sledování.
A co se druhého seriálu týče, téma mi připadá smutné. Smutné v tom smyslu, že dneska je takových lidí poměrně dost. A upřímně se mi hnusí (ano, odsuzuju podle prvního dojmu). :)

12 V | Web | 11. října 2014 v 16:32 | Reagovat

Selfie je bozi :D miluju tu herečku, Karen je úžasná a hraje to parádně :3 těším se na kazdej novej dil :) ten první neznám, asi to ale nebude ani můj typ... Ja se těšila ted na nove seriály kromě Selfie ještě na Gothem, The Flash, Constantine... Zatim super :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama